Conferinta CBT 2020  Logo

INFORMATII GENERALE

Platforma care va fi utilizată pentru conferință este ZOOM Webinar.

Fiecare participant va primi linkurile de acces la activitățile virtuale pe adresa de email cu care s-a înregistrat la conferință. Dacă nu ați primit până cel târziu în data de 23 septembrie 2020 acest email vă rugăm ne anunțati cât mai repede pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.(să verificați și folderul SPAM al emailului dv.).

 

Cum mă pot conecta la platforma ZOOM?

Pentru a testa și a vă familiariza cu platforma puteți intra aici (secțiunea ”Joining a webinar by invitation link”) și aici.  Este important să știți că platforma funcționează utilizând direct motorul dumneavoastră de căutare. Totuși, vă recomandăm ca înainte să o downloadați și să o instalați. De aici puteți descăca aplicația ZOOM. Totodată, dacă doriți să vă conectați de pe un dispozitiv mobil, este bine să știți că ZOOM este disponibil și accesând Google Play (pentru un telefon cu Android) sau App store (pentru un telefon Apple). 

 

Pentru a vă conecta la activitățile conferinței, trebuie să accesați link-urile personalizate primite în email. Accesul la activitățile conferinței se realizează de pe un singur dispozitiv, utilizând adresa de email pe care ați completat-o atunci când ați realizat contul de înscriere. După ce accesați link-ul vi se va cere să introduceți numele și prenumele dvs. și adresa de e-mail. Urmând această procedură vă puteți conecta la fiecare din activitățile pe care le-ați selectat atunci când v-ați înscris la Conferință. De asemenea, această procedură trebuie reluată în cazul în care pe parcursul activităților vă deconectați (ex: ca urmare a unei probleme cu conexiunea la internet). După ce fiecare activitate va fi încheiată veți fi automat deconectat de la sesiunea ZOOM.

 

IMPORTANT! În timpul activităților, microfonul dvs. va fi în mod automat în opțiunea ”mute”. Pentru a interacționa vă rugăm să utilizați butonul ”Q&A” sau butonul de ”chat”. De asemenea, aveți posibilitatea de a interacționa audio accesând butonul ”raise hand”.  Atunci când veți apăsa butonul ”raise hand” vi se va permite accesul audio în activitate (de către un tehnician). Un tutorial util despre cum puteți utiliza aceste sisteme găsiți aici (secțiunea ” Webinar controls”).

 

Pentru o experiență cât mai bună (ex: a evita o calitate slabă a conținutului video) este de preferat ca dispozitivul (ex: laptop, PC) să fie conectat la internet utilizând o conexiune LAN (priză de internet) iar viteza de upload a internetului să fie de minim 8Mbps. 

 

Suport

În fiecare sesiune ZOOM Webinar (din cadrul conferinței) va exista un tehnician pentru a vă îndruma la nevoie. Dorim să vă reamintim că, în caz de urgență în timpul programului de lucru al conferinței (joi și vineri), ne puteți contacta la numerele de telefon 0752-883.134 (Orange) și  0720-471.130 (Vodafone)

Vă dorim o experiență plăcută și plină de satisfacții științifice în același timp!

 

Secretariatul Congresului

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

tel.: 0752-883.134 (Orange)

tel.: 0720-471.130 (Vodafone)

 

 

Tipărire Email