Conferinta CBT 2020  Logo

 

În cadrul proiectului vor fi oferite gratuit, pentru comunitatea clujeană workshopuri de dezvoltare personală pe 4 teme:

1. O viață cu Sens
Monica Bartucz
 
Petronela Bloga
 
Care sunt valorile tale fundamentale și cum poți să le manifești cel mai bine în viața ta de zi cu zi? Te invităm să participi la acest workshop și să găsim împreună modalități de ați face viața mai plăcută prin a identifica lucrurile care contează cu adevărat pentru tine și cum să trăiești în acord cu acestea..
Data: 07 septembrie 2020
Ora: 18:00
Locația: Live pe Facebook

 

 

2. Primul ajutor în sănătate mintală
Gabriela Pop
 
Samuel Bud

Evenimentul propus are misiunea de a învăța participanți să utilizeze tehnici psihologice pentru a-i ajuta pe cei apropiați – colegi, prieteni, familie – când aceștia trec prin dificultăți emoționale, precum stare depresivă, îngrijorări foarte multe, stres frecvent.

Data: 14 septembrie 2020
Ora: 18:00
Locația: Live pe Facebook

 

 

3. Rațional și Fericit!
Roxana Cardoș
 
Alina Petruț
Ce este fericirea? Putem fi fericiți într-un singur fel? Putem căuta uneori fericirea în feluri în care să ne îndepărteze de ea? În cadrul acestui workshop vom încerca să îți răspundem la aceste întrebări și să învățăm împreună tehnici specifice de creștere a emoțiile pozitive și a stării de bine, într-o manieră flexibilă și rațională.
Data: 21 septembrie 2020
Ora: 18:00
Locația: Live pe Facebook

 

 

4. Cum să cresc un copil fericit?
Florina Anichitoae
Stelian Florean
În general, părinții vor să răspundă adecvat nevoilor copilului lor, astfel încât acesta să se dezvolte armonios și să se adapteze la provocările cu care se confruntă. Totuși, există situații în care părinții nu știu sau nu-și dau seama de ce anume are nevoie copilul și, mai ales, cum ar putea să răspundă corespunzător acestor nevoi. Familiile în care am crescut, modul în care ne-au tratat părinții sau experiențele de viață ne conturează o lentilă despre cum considerăm că ar fi bine sau nu să ne raportăm la copilul nostru. Există situații în care, deși considerăm că ne comportăm adecvat și optim cu copilul, vedem că el nu ne răspunde cum ne-am aștepta. Acest workshop vine în întâmpinarea acestor dificultăți, prin explicarea nevoilor pe care le are un copil pentru a fi fericit și prin explicarea modului optim în care ar trebui să ne raportăm la copil din rolul de părinte, pentru ca acesta să fie fericit. Ne vom familiariza cu concepte ce țin de nevoi emoționale, atașament și stiluri parentale și vom învăța cum putem să creștem un copil fericit, care va fi adultul adaptat de mâine.
Data: 28 septembrie 2020
Ora: 18:00
Locația: Live pe Facebook

Organizaţia: Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România

Proiectul: Conferința Naționala Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală, Ediția a VI-a

Perioada şi locul desfăşurării: 15 mai - 15 octombrie 2020, Cluj-Napoca

 

Tipărire Email